"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

14.4.2011

Ei ole oikeastaan mitään sanottavaa.


No, sen verran vain, että miehen ilme oli näkemisen arvoinen.
Kissa taas jatkaa elämäänsä kuten ennenkin.

2 kommenttia:

  1. Ei mitään sanottavaa, kuponki kertoo kaiken! :)

    Tuohon edelliseen postaukseen liittyen tuli mieleen kaks juttua:

    Olin viime syksynä mummon kaverina käymässä Nivalan Osuuspankissa. Sisälle saapasteli reipas eläkeläismies paksu nivaska lehtileikkeitä kädessään. Pankkineidille hän sanoi, että haluaa niistä kopiot, jotta voi lähettää Pentille Amerikkaan.
    Eläkeläisillä on hyvä itsetunto. En ikinä uskaltaisi mennä sanomaan pankkineidille, että voitko ottaa minulle kopiot parista paperista.

    Toinen juttu: muutama viikko sitten istuin kirjaston lehtisalissa ja nuorin nukkui vaunuissa harson takana. Huoneeseen marssi tomera vanhempi rouva, porhalsi vaunujen luokse ja siirsi harson pois. "Tulin vain katsomaan, että kumpi vauva täällä on", hän heläytti.
    En ikinä uskaltaisi mennä katsomaan tuntemattoman ihmisen vaunuihin vauvaa, joka nukkuu harson takana.

    Molemmista jutuista tuli hyvä mieli ja hymy huulille pitkäksi aikaa. Eläkeläiset on huipputyyppejä!

    VastaaPoista
  2. Maria, kiitos tästä! Sai hymyn minunkin huulille.:) Eläkeläiset todella on huipputyyppejä kokemuksineen kaikkineen.

    Viime aikoina olen tehnyt juttuja, joiden jälkeen olen ajatellut, että jatkossa(kin) pidän kyllä omista oikeuksista kiinni!
    Tässä yksi juttu: Kävin hammaslääkärillä paikkauttamassa hampaan, joka lohkesi. Paikkauksen jälkeen kotona tunsin kielellä jonkin mykyrän hampaassa. Minua neuvottiin varaamaan suuhygienistille aika joka katsoo hammasta. No, siihen hampaaseen oli jäänyt ylimäär. muovia, jonka suuhygienistä hioi pois. Tämän jälkeen pienen empimisen jälkeen sanoin, että mitenkäs tämä nyt menee, kun tämä ei tavallaan ollut minun vikani et piti tulla tänne, kun jos tämä oli sen ed. hl:n huolimattomuutta. Suuhygienisti ei lopulta laskuttanut käynnistä. Mutta olisi taatusti laskuttanut, jos en olisi avannut suutani.

    VastaaPoista