"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

13.4.2011

Heräteostos |

Olen alkanut tarkastella kuitteja kauppareissujen jälkeen. Seison pienessä keittiössäni kuitti toisessa kädessä ja tyhjä muovipussi toisessa kädessä -jos nimittäin kuitti on niin lyhyt, että sitä ei tarvitse pidellä mol. käsin. Enkä siis tutki kuitteja maksamisen jälkeen kassahihnan toisessa päässä ja ole hidasteena muulle ympärillä tapahtuvalle toiminnalle, rajansa kaikella.
Aikaisemmin olen ollut sinisilmäinen ja kuvitellut kassakoneen kovin viisaaksi ja jättänyt uunituoreen kuitin tarkastamatta. Kunnes kerran aivan sattumoisin vilkaisin vasemmalla silmälläni hymyillen ojennettua lippusta ja kappas: virhe! Siinä suoraan vasemman silmäni edessä.
Tällä hetkellä minulla on kolme virheellista kuittia pienessä kukkarossani. Ne vievät siellä tilaa. Ne vievät tilaa siellä sen vuoksi, etten viitsinyt tänäänkään eräässä kuitti-virhe-kaupassa ottaa asiaa puheeksi kassaneidin kanssa. Ehkä minun olisi pitänyt etsiä Info. Kyllä Info tietää, tiedän sen. Kyse oli kahdesta ja puolesta eurosta. Eläkeläisenä olisin kyllä kehdannut. Vanhemmilla ihmisillä kun on yleensä kova IT. Tai ehkä tämän virhekuitin selvittämättä jättäminen johtui siitä, että takanani oli paljon jonoa. Siitä sen täytyi johtua.

Heräteostos ||

Heräteostos |||

Illan lukupaketti.

7 kommenttia:

  1. Tämä oli myös hauska!! :)
    -leenu

    VastaaPoista
  2. Kiitos postipojan mukanaan tuomista terveisistä! :) oli sopiva ja ihana :)

    "suoraan vasemman silmäni edessä" :D

    VastaaPoista
  3. leenu: Kiitos ja kiva kun olet lukijani!
    hanna: Hieno juttu et oli sopiva neidille, kun oli ihan summanmutikka-ostos!;)

    VastaaPoista
  4. Nää oli taas ihania! <3 Mielellään lukee ja katsoo kiehtovia kuvia.

    VastaaPoista
  5. Suvi, kiitti ystäväiseni. :)

    VastaaPoista
  6. Ihania motteja!
    Emmääkää ylleesä tarkista kuitteja.. sittepä täsä kerran hain evästä vähä isompaan juttuun, olin ottanu jotain tuotetta 27 kpl, nii kassaneiti oli lyöny vahingosa nollan perään... eihä ne nollat mittää merkkaa.. ;) tuliki yllättäen iso lasku.. 270 kpl..
    Kannattais ne aina tarkistaa, ku ihmisiä neki on ja virheitä voi tulla kaikille...

    Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  7. Kiitos, niin minustakin aivan hellyttäviä!
    Huh huh, kyllä pitää tarkistaa, sillä voihan niitä virheitä sattua.
    Aurinkoista pääsiäistä myös sinulle.:)

    VastaaPoista