"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

28.2.2011


No mutta pojat pojat!

...eli blogikissa Pömpö Nöppönen on palannut ruutuun! Mukanaan Kupsu, joka on saanut yksinkertaisen nimensä raavittuaan jatkuvalla syötöllä yksinkertaista korvallistaan yksinkertaisella kakkatassulla lähes koko nuoren elämänsä. En tosin tiedä miten Kupsu-nimi liittyy raapimiseen, mutta jokatapauksessa: Pojat on pesty. Tämä jännittävä tapahtuma sai alkunsa sunnuntaiaamuna. Yksi märkäturkkikuva löytyy, mutta hehheh, laitoimpa sen toisiks alimmaiseksi kuvaksi, koska kuten muistatte: Kun kissoista laitetaan kuvia, niin laitetaan kuusi, vaikka yhdeksästä elämästähän tässä puhutaan.


töllöti töllöti töllöti


nuolsk nuolsk nuolsk


"Suuri kissa. Suuri itsekkyys."


Nöppönen ja typerä lelu jolla ei ollut häntää ja jonka Nöppönen jätti vaille virkaa.


kuviokatit titakoivuk
kuviokerät tärekoivuk


räts

Tässä olivat Pömpö-uutiset tällä kertaa. Palaamme astialle jälleen myöhemmin, kun vesi on vaihdettu ja jotain uutta kissankupissa on tapahtunut (ei siis kovin usein, älä säikähdä). Minä olen kissatätiblogi ja kissani sanovat mau. Kun jaksavat.
Seuraavaksi menneen viikonlopun uutisiin, jotka voidaan laittaa nopeasti ranskalaisin viivoin, koska kissauutisten jälkeen muut uutiset valahtavat nilkkoihin.

-näin maton, joka maksoi 699€ (hävettää ihan kirjottaa), oisin saanu nelkytärossaa alea, mutta empä lämmennyt
-maton sijaan ostin tyynyn, mihin voi laittaa pään
-aamulla pää oli kipeä
-mies sai tyynyn
-minä laitan edellisen tyynyn pottupellon parempaan muokkaukseen ja huomenna pää ei oo kipee

Muuten: tuntuu vähä maanantailta. Näkyykse?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti