"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

18.1.2011

Sain kauppareissulta tuomisia. Hyvää on!

Mietin miksi kaverit eivät ole ottaneet vähään aikaan mitään yhteyttä. Sitten kävin teekuppi-blogissa. Huomasin, että täällä oli käynyt vallan mahottomasti ihmisiä toissapäivänä. Jäljet olivat selvästi näkyvillä. Luultavasti pari kaveriakin oli käynyt. Tietenkin he olivat lukeneet kivan tarinan vakuutuksista ja kissoista.
Voi voi.
Luultavasti he nimittäin ajattelivat, että okei, tää oli ny tässä...


No, he ovat leppoisia tyyppejä. Tänään on nimittäin tullut yksi tekstiviesti ja eilen pari. Eikä kutsua häihinkään ole peruttu, jotka ovat viikonloppuna Oulussa.

Hauskaa, että teitä oli käynyt mittapuuni mukaan niin paljon.
Ehkä pitää ihan moikata teitä, kun teitä kävi niin paljon.

Moi.



Pikkukaveri asuu naapurissa ja hänen nimensä on Väinö. Olen tainnut joskus mainita hänestä. Hän tuli tässä eräänä päivänä käymään kävellen rakkailla kuoma-saappaillaan. Vähintään toinen on aina jalassa. Lisäksi hän pitää kaikesta missä on muumeja. Tässä hänellä on muumiyökkärit jalassa. Niiden alla on päivähousut.


Silloin tällöin meille eksyy kaikenlaisia legoautoja ja muita, joita hän kantelee mukanaan käsissä ja taskuissa. Joskus hän muistaa viedä ne myös takaisin kahdeksan metrin päähän omaan kotiinsa.


Lempparijuttuja naapurissa on kissojen syöttäminen. Silloin tällöin nostan kissan raksuja, kissan kupit ja yhden kauhan Väinön eteen ja kehoitan tekemään mitä tykkää. Jos en ole tehnyt näin, niin Väinö on voinut tarjoilla omatoimisesti purkkaa.


Kauha.


Taskulämmin mörkö.


Sain innostuksen paistaa lettuja.


Innostus saattoi tyssätä jossain vaiheessa.
Tiiätkö miten lettu lentää?


Asiasta kymmenenteen:
Blogin pitäjä seuraa luonnollisesti muita blogeja. Hän voi tuntea toisen blogin pitäjän tai sitten se joku toinen voi olla vallan tuntematon. Hänellä on syystä tai toisesta minua kiinnostava blogi. Seuraan tällä hetkellä seuraavia blogeja (ainakin):

http://lankahullu.blogspot.com/ http://juntusennaapurit.blogspot.com/ http://kehra.blogspot.com/ http://jounisworld.blogspot.com/ http://korventiella.blogspot.com/ http://emmikertoo.blogspot.com/ http://koulunlattianarisee.kotijakeittio.fi/ http://ketunpesassa.blogspot.com/ http://ullannurkka.blogspot.com/ http://mummon.vuodatus.net/

Koko ajan jossain ilmiannetaan jokin erityinen blogi. Esimerkiksi edellisessä sunnuntain hesarissa oli tyyliblogeja, tai jotain sinne päin. Eli jos on kiinnostunut tyylistä, niin lukemaan mars. Ajattelin käydä katsastamassa, mutta lettujen paistossa meni niin kauan ja hesari ei ollut penkin päällä. Käyn huomenna. Vaikka periaatteessa minun ei pitäisi, kun on tämä vaatteiden shoppailulakkokin.
ps. rahaa ei ole säästynyt, olen pistänyt sen muuhun silkkaan turhuuteen
Se pitikin mainitsemani, että tässä blogissa ei ole mitään aihetta.
Kai.
Virallisesti ei.


7 kommenttia:

  1. Sikspä tää onki nii hyvä ku täällä on kaikkea. :)

    VastaaPoista
  2. Olipa täälä taas mukavaa luettavaa :) ja että mummoki on päässy seurattavien blogien listalle.. kröhöm!
    Omannäköstä blogia piän, kiva jos se kiinnostaa.

    VastaaPoista
  3. Vanha leluihminen viehättyi tuosta vanhan ajan legoautosta (tommosia oli meillä kotona joskus) ja myös tuo Mörkö sävähdytti. Mistähän saisi mörön meijänkin pojille?
    Ps. muumifiguurit on niin söpöjä, että monesti olen hypistellyt ja melkein ostanut, vaikka tiedän että MEILLÄ ON IHAN LIIKAA LELUJA JO NYT.

    VastaaPoista
  4. maria, väinö on saanu tuon mörön joulu- muumikalenterista.hän kulettaa niitä hahmoja jatkuvasti mukana,ja niitä löytää milloin mistäkin..kengistä,sopan seasta..jne.eli on mieluisia!legoauto lähti kajaanin reissulta mukaan,eli ite oon sillä leikkiny pienempänä:)mahtavia:)

    kiitti vaan maritalle ku jaksaa kattoo pikku väinön touhuilua harva se päivä!:D siellä tuntuu riittävän pojulla tekemistä:)

    VastaaPoista
  5. ihanaa kun vähintään toinen kenkä on jalassa ja taskulämmin mörkö. :) tuli hyvä mieli :)

    hykerryttäviä juttuja taas :)

    VastaaPoista
  6. ja piti muuten vielä kirjoittamani että olen myös lakossa. kankaanostolakossa. eikä rahaa ole myöskään ilmaantunut lompsan perukoille yhtään enempää. :) mutta jaksan sinnitellä tyhjenevän hyllytilan voimin :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos teille kaikille näistä ihanista kommenteista!!! :)

    VastaaPoista