"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

12.6.2011

Plus 30 astetta kuuden aikaan illalla. Se on paljon ja se lupaa huomisaamulle ukkosta.
Aion herätä salaman välähdykseen, seistä katoksen alla vilttiin kietoutuneena ja hörppiä kuumaa kaakaota ja muistaa mitä kesä myös on. Jos ukko salamoineen tulee varhain eli noin puoli viideltä kysyn mieheltäni lähdetkö kanssani katokseen?, mutta jos se tulee vasta kymmeneltä vetäisen Ikean ruskean sälekaihtimen ylös ja lasken sekunteja. Päätetty.

Kesälukemista

...kesäkassissa.

Mars rannalle koko konkkaronkka!

4 kommenttia:

  1. kirjat kesäkassissa, ranta ja rauha. :)

    ukko salamoineen saa minun puolestani pysyä vähän kauempana täältä..en tykkää, olen sen suhteen aika jänishousu.vaikkakin tuo viltti ja kaakao siinä yhteydessä kuulosti ihan hyvältä-taidan koettaa sitä seuraavan ukonilman kohdatessa!

    VastaaPoista
  2. En nähnyt ukkoa salamoineen vaikka toivoin, no, toisen kerran. Mukavasti viilentää ilman tuo sade, täällä +13c...toki toivon kyllä pian +25c aurinkoineen takaisin!

    VastaaPoista
  3. Harmi ettet nähnyt salamaa kaakaosi kanssa, mutta katsoppas taivaalle tänä yönä. Voit ehkä nähdä kuunpimennyksen :)
    Ainakin itse aion vilkuilla kohti tähtiä tänään.

    VastaaPoista
  4. Aioin tehdäkin sen, mutta oli liikaa pilviä yöllä siellä 400km päässä.

    VastaaPoista