"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

9.5.2011

Tässä on teetä.
Teehen laitetaan usein hunajaa.

Seuraavaksi lusikallinen hunajaa ja palanen historiaa:

Napoleon hävisi Waterloon taistelun.
Mutta nytpä voinkin kertoa miksi. Koska häntä vaivasivat niin ankarat peräpukamat. Voi vain kuvitella, millaista tuskaa oli istua tuntikausia hevosen selässä. Niinpä hän ei tehnytkään, mitä olisi pitänyt, nimittäin lähteä tiedusteluretkelle. Se oli yksinkertaisesti liian tuskallista. Napoleon lähetti sijaisen. Sitä ei olisi pitänyt tehdä. Napoleonista on sanottu paljon hassua, mutta yksi seikka on yli kaikkien epäilyksien. Hän oli sotilaallinen lahjakkuus. Siljainen ei ollut. Hän ratsasti tiedustelemaan vihollisen asemia, ja teki näkemästään täysin väärät päätelmät. Niinpä Napoleon miehineen hävisi taistelun -koska Napoleonilla oli peräpukamia. Millainen olisi ollut maailmanhistorian kulku, jos hän olisikin voittanut?
Olipa tarina totta tai tarua, se liittyy mitä suurimmassa määrin hunajaan, sillä hunaja on erinomainen lääke peräpukamiin. Ruokalusikallinen hunajaa, jossa on puoli teelusikallista mietoa sinappijauhoa levitettynä ohuelle puuvillaräsylle ja pantuna peräpukamille olisi voinut parantaa vaivan, ja Napoleon olisi voinut ratsastaa sydämensä kyllyydestä.


Täällä teeblogissa mietiskellään usein tällaisia asioita.

Tee on hyvää,
hunaja makiaa,
historia mielenkiintoista
ja siihen liittyvät asiat enemmän tai vähemmän pöyristyttäviä.
Lisää voi lukea kirjasta Naisten niksejä läheltä ja kaukaa.

Kesätennari.
Silkkilenkkari.
Silkkikesä.
Tennaripesä.

Vaaleanpunaisia vaatteita ei ole tullut oikein koskaan pidettyä.
Näyttäisin pullealta.
Kuusitoistavuotiaalta.
Vaikkei kuusitoistavuotiaissa mitään vikaa ole.
Mutta näin siis ujuttaa tämä hempeä väri sinne missä kesällä kulkeekin
liikkuu hempeänpunaisten kenkien kanssa!

Vaatelakkoni viimeinen päivä on toukokuun viimeinen päivä.
Viidennet ja viimeiset ostetut kengät ennen viimeistä vaatelakkopäivää.

Kattolamppu. Niin hieno.

Lisää pyöreitä muotoja.

Vankikakkara.

2 kommenttia:

  1. Tätillä on hempeät kengät! :) Aika söpöt, ei voi muuta sanoa. Luepa muuten uusimmasta Hesarin kuukausiliitteestä juttu pinkistä. Pinkki väri on enemmän kuin väri. :)

    Ja ps. sinä näytät melkein 16-vuotiaalta, oi rouva lapsenkasvoinen ja luonnonkiharainen. Ja tämä ei ole ollenkaan paha asia, vaan kehu!

    VastaaPoista
  2. Hehe :) no tässä iässä tuo alkaa olla jo kehu.:D Ei sentään. Täällä on ollut ihanat ilmat tallustaa rantsussa vaaleanpunaisilla tennareilla!

    VastaaPoista