"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

13.3.2011


Tässä kaksi hurjaa siskoa.
Aiheena kädenvääntö eli selätys.

Itse en ole onnistunut selättämään flunssaa vielä täysin. Tälle päivälle oli ensin muita suunnitelmia, mutta peruin kaiken sekunnissa kun tajusin, että flunssa saattaa pahentua. Hyrh. Ihan varmasti en ota riskiä, koska olen neuroottinen asian kanssa, myönnän.
Vielä vähän lisää aiheesta: Joulun alla sairastin kaksi (2) flunssaa muutaman viikon välein. Jos saan selventää vielä vähän lisää tätä asiaa (ja toki saan, koska blogini on omani), niin se meni näin: Flunssa | kesto 3 viikkoa. Tauko, jonka kesto 2 viikkoa. Flunssa || kesto 2 viikkoa.
Elämä, kesto 2 kuukautta. Talven ||| flunssa vaikka nyt onkin kevät, kestoa ei tiedetä mutta alkanut viime torstaina. Muuten; kuumetta ei ollut, vaikka en silloin eräs päivä bloggaillutkaan.
Nyt jätän aiheen rauhaan, jottette tarttuisi. Vaikka tokihan aiheesta asiaa riittäisi.


Keltaisia ja violetteja tulppaaneja talossa estämässä räntäkelejä.

(pidän tässä tarkoituksella tällaisen tauon, jotta romanttinen eturivi ja kuivakka seuraava teksti erottuisivat selkeästi toisistaan)

...viiden euron hintaan, mutta kassalla ne maksoivatkin 3,95€ kpl ja blogikissa on popsinut jo puolet, mutta sitkeästi ostan niitä yhä uudelleen ja uudelleen, vaikka kassa ja kissa ovat vastaan.



Päätän postaukseen päivän mietelauseeseen.

4 kommenttia:

  1. Eikä epäilystäkään kumpi on kädenväännössä voitolla.

    VastaaPoista
  2. Kehtuuttaa. Flunssan vika. Potkaiskaamme siis toinen toisemme liikkeelle: ylös, ulos ja salille!!

    VastaaPoista
  3. No mitä nyt tällä kertaa23.3.2011 klo 21.25

    Miksi aina kun minä voitan, on toisella jokin syy häviämiseensä?! Olenko minä oikeasti niin huono etten yksinkertaisesti pysty voittamaan rehellisesti puolueettomien tuomareiden katseiden alla?
    Rupean vastustamaan tekosyitä! Kaikki tekosyyt jorpakkoon! Kaikki mukaan! Eikä tekosyitä ettet muka voi osallistua...

    VastaaPoista
  4. *taputtaa käsiään ja rummuttaa sormiaan pöydän pintaan* :D

    VastaaPoista