"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

23.2.2011


Palelee. Palelee. Palelee.
Talvitennarit oli aamulla huono ratkaisu ja varpaat hyppivät suihkuun työpäivän päätteeksi.
Kissat on laihiksella. Kupsu ei hyväksy ollenkaan ja on naukunut vasemman polven vieressä puoli tuntia putkeen ja polven korvaa särkee.
Mietin minkä kokoiset käsipainot hankin kotiin sievän vaaleanpunaisen viltin viereen, jotta voin päiksyiltä herätessä herättää myös habani kasvamaan. Kivoja juttuja täällä blogissa tänään, eikö.
Yhdestä asiasta olen erityisen iloinen: Minun ei tarvinnut ajaa tänään Helsingin keskustaan, ei tarvinnut etsiä lumivapaata parkkipaikkaa, eikä pilata iltaa ressaamalla tästä asiasta. Sen minkä siirrän ensi viikkoon on mieheni murhe. Uusi sananlasku. Sillä hankin hänelle hänen vapaapäiväkseen tekemistä. Kivan tekemisen keksin. Mukavasti taksikuskin virkaan pääsee. Ohjeet kuuluu takapenkiltä. Mukavasti kuuluu. Takapenkiltä hyppään perillä pois. Pois ajaa taksikuski ja tunnin päästä uudestaan tulee. Mukavasti ilmaiseksi viepi kotiin asti.

Mutta palataampas päivän aamuun. Koska jalka voi tärähtää ensimmäisen kerran lattiaan joko vääränä tai oikeana, niin myös hammas voi tehdä sen saman. Nimittäin tuo valkoinen palikka kaks nelonen tuossa näkyvässä kulmassa lymyää kun nainen joskus hymyää. Sille hampaalle kävi nimittäin höperösti näkkärin kanssa, kun lohkesi. Voi voi. Kyllä hammashoitajaa koetellaan! Mikään ei inhota niin paljon kuin hammasongelmat. Ongelmahampaat. Mutta niin käyä tärskähti. Hampaani sai onneksi peruutuspaikan ja nyt on puudutusaine jo laskemassa. Tosin mietin kiivaasti oliko tämä puudutteen laitto täysin turhaa, sillä kyseessä oli vanhan paikan poismeno -ei siis viime päivien sokerisörsseleiden tulos, ja paikan laitto on silloin helpompaa kivun kannalta, kun ihka oikeeta reikää ei ole. Kehoni ikeneen ruiskutettiin siis ikävältä tuntuvaa ylimääräistä ainetta. Olisin ajatellut pidemmälle. Olisin ajatellut tarkemmin. Voisin ehkä puhua järkevästi kissalle, jos olisin jättänyt puudutusainevaihtoehdon unholaan ja kokeillut urheasti luomuratkaisua. Näin meidän hampaat tänään, vaikka leipähän tuossa kuvassa on.

3 kommenttia:

  1. Täällä toinen täti potee lievää hammassärkyä. Syyllinen kylläkin Viisaudenhammas.

    VastaaPoista
  2. Voi ei, älä muistuta..! Tääl ois kans eräät joilla ois sama operaatio eessä leikkauksen muodossa..itse olen autuaallisesti unohtanut asian jo ööh kahden vuoden ajan..

    VastaaPoista
  3. Auts! Tänään sitten soitin särkypäivystykseen, ni sain vartin päähän ajan, eikä mitään hajua missä se vastaanotto ees oli! Onneks Pepe+auto oli kotona ni päästiin äkkiä sinne! Siellä sit lekuri uhkaili että mullaki ois leikkaus eessä jossain vaiheessa..

    VastaaPoista