"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

28.1.2011


Jos tuotte lapsenne meille kylään, niin hän voi leikkiä näillä ihanilla puuleluilla.
Jos tuot miehesi meille kylään, niin hän voi leikkiä markkinoiden uuttakin uudemmalla suurtakin suuremmalla mönkijällä, joka ei ole meidän oma, vaan lainalelu.
Jos tulet itse meille kylään, niin tarjoan vadelmakääretorttua. Ostin sen kaupasta. Eräpäivä oli ummessa & kyljessä houkutteleva perjantai-illan tarjous -30% esim. naisille, jotka häpeävät kärryissään olevien herkkujen määrää perjantai-illan piiitkässä kassajonossa.
Alan jo nyt kuulostamaan nelikymppiseltä jojolaihduttajalta.


Olen ottanut viime aikoina hiukan tärähtäneitä kuvia. Väitän, että pieni pinkki on rikki tiputtuaan niin usein lattialle. Mieheni kehoittaa katsomaan asetukset ensin kuvan räppäämistä.


...mutta ei niitä aina ehdi räpeltämään. Varsinkaan kun naapurin Väinö on kylässä. Hän voi olla niin nopea liikkeissään, että tästä-tulee-huippu kuva pysyy mahdollisesti huippuna kuvana noin yksi neljäsosa sekuntia.
Jonna-täti ja Väinö tulivat juuri meille. Väinön vanhemmat ovat paenneet eräisiin häihin. (He eivät vieneet häälahjaksi pesupähkinöitä, kuten me.) Jonna oli kyllästynyt laulettuaan varttitunnin laiva, laiva, minne laiva menee, muille maille, omenoita ostamaan, kaalinpäitä kauppamaan, hus tuli aalto ja laiva kaatui.


Välihuomautus |:
Urheilulehti on hyvä lehti. Lue, niin tiedät miksi.
(Tähän ei liity mitenkään se, että suoraan puhuminen eli suoraan nolaaminen muun kansan edessä on nyt lähes muotia. Koska urheil
u ei ole muotia.)


Välihuomautus ||:
Juuri sillä, että ed. parturireissun jälkeen jouduin katsomaan peilikuvaani vinoon jotta sain otsatukkani suoraan seisoin äsken vessan peilin edessä ja saksin tukkaa. Tuli hyvä. En tiedä mitä ajattelen huomenaamuna. Sillä välin mies luuttusi.



Haluan valosuttaa teille teekuppi-blogin lukijat erään jutun, nimittäin:

Kello viiden tee
Bedfordin Annan iltapäivätee

Kello viiden teen traditio sai alkunsa siitä, että Bedfordin herttuatar Annaa heikotti iltapäivisin kun lounaan ja päivällisen välille jäi kovin monta tuntia. Hän alkoi syödä iltapäiväteensä kanssa erilaisia pikkupurtavia jaksaakseen seuraavaan kunnon ateriaan saakka. Seurakseen hän kutsui ystäviään, ja tee maistui etenkin teeleipien ja herkkujen kera. Tyyliin kuului, että vieraat istuivat katetun pöydän ääreen tai nojatuoleihin, ja tarjottavat katettiin sivupöydille. Herttuattaren inspiroimana iltapäivätee levisi tavallisen kansan pariin ja se korvasi kokonaisen aterian. Viimeistään kuningatar Viktorian aikakautena 1837-1901 kello viiden tee vakiinnutti elämänsä brittiläisen elämän tunnuskuvana.
(Teehetkien herkut, Pirjo Suvilahti)


Ensi viikolla on paljon töitä. Jok`ikinen päivä. En tiedä miksi siinä kävi niin. Tiedän, että jossain vaiheessa voin hakata omaa ja Akka Navin päätä kojelautaan. Mutta ehkä keskityn nyt vain ajattelemaan vapaata viikonloppua. Ensi viikon jälkeen tulee ystäviä käymään pohjoisesta, ihanaa! Ja kaupunkilomakin lähestyy...! :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos pesupähkinöistä, pääsee testikäyttöön! :) ja ei se toinen silitysrautakaan pahitteeksi oo, ompahan uus oottamassa ku eka tekee lopputilin. :D

    VastaaPoista
  2. ...huomasin kyllä, että rautoja tuli nyt tuplat lahjaksi. Näin siinä tietenkin käy kun en käynyt katsomassa sitä listaa. Mutta se on matkaversio, eli erittäin pieni ja kätevä siis.;) Ja pesupähkinät on huippuja! Tuut tykästymään.

    VastaaPoista