"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

28.12.2010


Edessä on kohta uusi vuosi.
Vuoden vaihtuessa kansalaiset ovat velvollisia parantamaan tapojaan seuraavaksi vuodeksi tekemällä uuden vuoden lupauksen, innokkaat saman monikossa.
Nämä kaksi tekivät lupauksen seitsemän vuotta sitten. Koska lupaus on edelleen voimassa, niin minusta katsoen vasemmanpuoleinen minä uskoo kovasti pitävänsä tulevan uuden vuoden lupauksensa. Silloin nimittäin on uusi vuosi ja hääpäivänä tehtyjä lupauksia on tilastollisesti rikottu useammin.
Uuden vuoden lupaus sitouttaa vasemmanpuoleisen viideksi kuukaudeksi shoppailukieltoon koskien vaatteita. Samalla se sitouttaa oikeanpuoleisen maksamaan rahaa hurjat määrät vasemmanpuoleiselle kesäkuun ensimmäisenä päivänä, jolloin viiden kuukauden uuden vuoden lupaus on todeks nähty. Oikeanpuoleinen pitää asiaa siis vetona, ja yllyttää vasemmanpuoleista pitämään lupauksensa porkkana-rahan turvin. Lisäksi oikea tietää, että vasen on kertonut lupauksista ja vedoista koko suvulle ja ois vaan ihan jäätävän noloo jos muija ei pystykään olemaan ilman ehjiä sukkia.
Mistä tulikin mieleeni, että sukkia on. Sen sijaan ennen vuoden vaihdetta on yhtien juhlasukkahousujen liittouduttava muiden sukkatuotteiden kanssa samassa vaatekomerossa. Siitä taas pitää huolen huominen alennusmyyntishoppailukeikka kera siskon. Klo 17 jälkeen laukkaamme kohti Suurta Alea ja harjat heiluen hirnahtelemme mennessämme:
Alesta saa sukkiaaa, alesta löytyy takkiaaa, alessa naiset nauravaaat...

2 kommenttia:

  1. Mmitä ??! 5 kuukauden shoppailukielto? otan osaa..

    VastaaPoista
  2. Ajattelin kuluttaa nyt niitä vaatteet joita tulee käytettyä vain silloin tällöin harvoin joskus, eli ei lähes ollenkaan. Älä ny, joku varmaan aattelee et eihän tuo viis kuukautta mitään! Et sitten asiasta vois puhua kun puheissa ois vuoden shoppailusta eristäytyminen. Mutta niin kauan ei yksinkertaisesti Voi pitää vaateshoppailua pannassa, vaikka vain läheistensä mielenterveyden vuoksi.

    VastaaPoista