"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

22.11.2010

"Vähän kuin korttihysteria"


Järkkärillä hullunlailla kuvaava ystäväni sai synttärikortiksi järkkärikortin,
tottakai!

Pidän myös muista k:lla alkavista asioista: kirjoista, kirjastoista, kynttilöistä, kissoista (anteeksi, mustista kissoista, koska niissä nyt sattuu vain olemaan jotain hyvin kuninkaallista). Suurin osa näistä pitää myös minusta paitsi kukat.
Tällä hetkellä meillä toimii kukkina 1 palmu (näyttää rääkätyltä ja epätoivoiselta), 2 onnenbambua (eivät tarvitse hoitoa ja soveltuvat suurinpiirtein joka elinympäristöön), sekä 2 kaktusta. Kaktuksia onnistuin kerran ylijuottamaan (kun unohdin, että he ovat saharasta), joilloin ruukkua siirrettäessä makkarista olohuoneeseen piikikkäät päästivät vihreät eritteensä valumaan, kun nuupahtivat kumoon. Siinä sitten päästettiin itse pari kyyneltä ja kannettiin roskapussi hanskat kädessä ulos talosta.
Se kaktuksista.

1 kommentti:

  1. Päädyin poistamaan tästä postauksesta kaksi kuvaa, joissa oli henkilöitä, joiden mielipidettä en tiedä haluavatko he olla blogissani vai eivätkö halua. Näin varmuuden varalta.

    VastaaPoista