"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

5.11.2010



Olen leikkinyt tänään niin ahkerasti reippailijahemulia, että päätä suorastaan särkee. Reippailujahemuli-hahmon tunnistaa ne, jotka ovat katsoneet ahkerasti Muumeja. Hän oli se, joka hyppäsi avantoon kaulahuivi kaulassaan ja laski mäkeä suksilla.

En ollut ihan hemuli, kun menin uimahallin lämpimiin altaisiin vesijuoksuvyöni kanssa, mutta aamu-uintimummosta kyllä kävin. Illalla terästäydyin mummosta tädiksi laittamalla takkiin roikkumaan Kummit-heijastimen, joka oli pienen kahvinkeittimen kokoinen, mutta ei minkään painoinen. Toisella puolella roikkui Nuuskamuikkunen. (Hemulia en löytänyt.)

Nyt lämmitän eli verrytän reisilihaksiani läppärillä.
Näppärää vai mitä, rakas Watson.
Viimeisimmän lainasin Sherlock Holmesilta, siltä kuuluisalta salapoliisilta jonka aikoinaan luulin olleen oikeasti olemassa. Ja toki tiedätte myös sen, että tämän salapoliisin apulainen oli lääkäri nimeltä Watson.
Yleensä blogeissa lukee, että kuvia ei saa kopioida, ja niin muuten ei saakaan.
Tässä blogissa myös
tekstien kopioiminen on kielletty
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti