"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

30.6.2010

Uutisia uutisia!

Se voi tuntua hullulta, että lokinpoikanen törmää hevoseen, jolloin molemmat heittävät henkensä. Hevonen juoksi kilometrejä 80 000€ arvosta, eikä kukaan voi olla enää kyydissä. Ja lokki parka vasta opetteli lentämään. Ehkä kaikesta syytetään loppujen lopuksi ravuria ohjastanutta ihmistä? Koska ei ohjastanut paremmin.

Sekin tuntui hullulta, että joku kengällään pääministeriä heittänyt on saanut kolme (3) vuotta vankeutta. (Ei se ollut Kiviniemi, se oli joku muu pääministeri.) Se jäi eniten kiinnostamaan, että mikä kenkä se oli. Oliko se Reino vai Aino vai kummari vai tennari vai korkkari? Ehkei sentään jälkimmäinen, koska tietenkin se oli miespuolinen henkilö joka tänään läksi kiven sisään.
Pieneen mieleeni tuli kyseistä uutista lukiessa se taksikuski (miespuolinen henkilö) joka surmasi nuoren tytön ja sai 10 vuotta vankeutta. Ensikertalaisena tuomio vähenee ehkä noin viiteen vuoteen, jos aikaisemmat merkit pitävät paikkansa.
Jos tämä aiempi pääministeriin suutahtanut olisikin heittänyt Isoa Herraa kolmella kengällä, niin olisiko tuomio noussut yhdeksään vuoteen? Josta päädymme miettimään heittiköhän hän kenkää ensikertaa, vai jo toista.
Tekstin kuvassa (mtv3.fi) tämä kengästä päähänsä saanut pääministeri näytti oikein hyvinvoivan hymyileväiseltä. Liekkö saanut kengän muistoksi.

Ai niin. Ennen oli citykaneja ja nyt on jo citymehiläisiäkin. Ja erolla sillä, että kanit osasivat tänne itse, mutta helsinkiläiset kantavat tänne nyt mehiläisiä ihan omin kätösin (koska kanit hävitettiin, tai jotain). Lemmikkinä mehiläinen. Siistiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti