"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

6.7.2011


Voin aivan hyvin palvoa jotain niin maallista kuin näitä kuppeja. Kulkue-kuppeja.
Ihania, kerrassaan ihania!
Säilön näitä värikkäitä Kulkue-kuppeja kirjahyllyssä ja esittelen kaikille jotka kääntyvät ovella, pyytävät maitoa ja sokeria
tai tulevat katsomaan Nöppöstä tai minua
tai suunnittelemaan elokuun kirppisviikkoa.

Mitä muuta?

uusia ystäviä

uusia ajatuksia

virallisia papereita

pillerinpyöritystä

rakas polkupyöräni palannee lainasta kotiin

nainen ja mönkijä

kauhu-unia

kuihtuneita viherkasveja.

5 kommenttia:

  1. voisin myös palvoa noita kuppeja :) aivan mainiot!
    tunnistan itsessäni tuon "esittelen kaikille jotka känntyvät ovella " jne-jutun....:) vaikkapa uusi ompelus on ihanpakko esitellä kaikille piipahtajillekin...että kait se on normaalia?

    VastaaPoista
  2. Voi kun minunkin pyörä palautuisi lainasta, mutta turha odottaa kun sen joku yön kähmässä luvatta vei eikä varmasti vain lainausaikeissa. Ensin ei edes harmittanut, mut nyt on alkanut vähän harmittamaan. Vaikkei se pyörä hyvä ollut niin oli hyvinkin käyttökelpoinen.

    VastaaPoista
  3. Ymmärrän hyvin kuppien palvonnan! Halajaisin jotakin tuon tyylistä itsekin, mutta vielä haaveiden listalla.

    Sinun listastasi kiinnostivat erityisesti kohdat "uudet ajatukset ja viralliset paperit". Liittyvätkö ne jotenkin toisiinsa? :)

    VastaaPoista
  4. hanna: Oikein normaalia minun näkövinkkelistä!;) Tosin koen usein olevani itse ihan "ältsin innostunut" ja toisestakin ne jotkin on tosi kivat. Tosin kerran piipahtajan jälkeen mietin, että piipahtajaa taisi naurattaa enemmän minun innostukseni kuin ne kupit.

    Emmi: Jonna ja Niina halus mun rakkaan punaisen jälleen kerran lainaan, mutta en tee asiaa heille helpoksi; neitit joutuu raahaamaan kallisarvoiseni kerrostalon ylimpään yksiöönsä yöksi, ei mihinkään pimeään pyöräkellariin. Onneksi hissit on keksitty.

    maria: Kyllä :) en vain tiedä olisinko vielä valmis ts jaksaisinko aloittaa tänä syksynä avoimessa..kääk, mitä oikein kirjoitin?!

    VastaaPoista
  5. Hyvältä kuulostaa avoimen opinnot! Ei muuta kuin matkaan vaan! Opiskelu on parhaita asioita maailmassa, tekis itekin mieli, jos olis enemmän aikaa.

    VastaaPoista