"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

20.6.2011

Näin kerran eläinkaupassa hamsterin (tai vastaavan) joka ravasi pyörässä. Voi voi, ajattelin ja säälin hamsteria (tai vastaavaa), kunnes se seuraavassa hetkessä hyppäsi ah niin kevyesti pyörästä pois. Hamsteri lakkasi juoksemasta, pyörä pyörimästä.
Sitten mietin itseäni. Meillä ihmisillä tuppaa olemahan myös pyöriä, nimittäin oravanpyöriä. Siitä ei niin vain hypätäkään, luulet. Oravana ravaat pyörässäsi, etkä ymmärrä olla hamsteri, joka niin helposti hyppää siitä pois. *maritalogiikkaa*
...mutta miten tämä liittyy mihinkään? Kertoisin, jos orava ei palaisi ja purisi minua nenään. Sitä paitsi taisit jo lakata lukemasta levottomia. Mutta katso sentään seuraavat kuvat! Ei enää hamstereita, lupaan.

Pari lomapäivää...pari työpäivää...ja kaupunkijuhannus tyttöporukan suunnitelmilla!

Pari päivää sitten täällä meilläkin päin satoi. "Ihanaa, sataa!" ajattelin, puin päälle verkkarit ja lenkkarit ja läksin lenkille. Raikasta. Vetistä. Silti janotti palatessa.

Tämä kumoaa lenkkeilyminäni:
Jääkaapissa neljä levyä kahdenlaisia maraboulevyjä, keittiönpöydällä puolikas Namellin nappi-karkkipussi ja tupla-suffelipussi (uutuus), sekä makkarissa oranssilla yöpöydälläni Halvan nallekarkkipussi. Keksiosastolla kesälajitelma dominoita.
Ällöö, eiks. Joku päivä syön liikaa, tulen huonovointiseksi, nakkaan kaikki roskapussiin ja päätän aloittaa hyvän elämän. Terveellisen elämän. Pois mainostetut kesäkeksit ja uutuusnamit. Ja heinäkuussa uudestaan.

Ajattelin kohta painella aamulenkille. Jos hipsasee vettä, niin haaveilen tämän tyylisestä, taatusti kodikkaasta keittiöstä.


Varhainen lintu nappaa madon, mutta myöhään kukkujat osaavat pitää hauskaa.
*
Sitä syvempi lätäkkö, mitä lyhyemmät saappaanvarret.
*
Jos et osaa jotain, huijaa osaavasi ja paljastuttuasi valehtele.
*
Jokaiselle teolle löytyy kritisoijansa ja ylistäjänsä.
*
Jos jauhat yhä eilisen tapahtumia, et ole tehnyt tänään mitään mainitsemisen arvoista.
*
Elämä on loputonta kamppailua, mutta lopulta kyllä löydät hyvän kampaajan.

Hymyile, se saa muut arvailemaan, mitä metkuja sinulla on mielessäsi.

5 kommenttia:

  1. Hymyile, sillä teillä on tänään kihlapäivä! ;)

    VastaaPoista
  2. Oi joi, ihanaa että olet olemassa Emmi :) en olis muuten muistanut! Hmm moneskohan kihlapäivä se jo on..häätyy alkaa miättimähän.;)

    VastaaPoista
  3. Pitäs alkaa patentoimaan semmosta, että kihlapäivät kaiverretaankin sormuksen ulkopuolelle, niin tulis useemmin katsottua milloin se päivä on. ;) Mut mä toimin mielihyvin koko suvun kalenterina, pitää vaan varautua siihen, että jossain vaiheessa niitä muistettavia päiviä voi olla jo niin paljon, että mullakin jokunen unohtuu! :D Taitaa olla 8. kihlapäivä teille. ;)

    VastaaPoista
  4. Niin minäkin muistelin et kahdeksas..oli jo niin mones, et hylkäsin kakunteon ;) ..vaikka ehkä sen kakun pitäs olla vuosi vuodelta suurempi.:D

    VastaaPoista
  5. Ilman muuta Marita! :D

    VastaaPoista