"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

10.2.2011


Rakkaat tiekeisarit, tietöiden hallitsijat ja muut asfalttielimet:
Koska tietyö loppuu?
Kysyn ihan kiltisti.
Ohjeistan myös ihan kiltisti teitä tekemään kuten me muutkin: Lapioikaatte joskus vihonviimeinen talonne katto, neulokaatte jo ryijynne vihonviimeinen rivi, kääntäkäätte pottupeltonne vihonviimeinen sarka eli saakaatte joskus (tie)työnne valmihiksi. Sitten sammuttakaatte ärjyvät tietyökonevekottimenne, tumpatkaatte tupakkanne ja huokaiskaatte helpotuksesta.
Jos teitä vastaan kapinoidaan ja uudella tietyöllä painostetaan menkäätte lakkoon, opiskelkaatte uusi ammatti ja antakaatte akka navien ohjata punaiset Opelit läpi tuulen jään pelkäämättä tietöitä, jotka harhaan ohjaavat (siis ne Opelit) ja naisia pelottavat (siis ne tietyöt).
Tekijä: tuntematon

Elämäni on ajoittain aika jännittävää, kuten huomaatte. Niin jännittävää, että täytyy saada Kunnon Kofeiinia, eli kahvia hylkäämättä teen juontia.

Tiedättekö mikä on sumppuajattelija?
Se on se, jonka ajatukset A, C, D, E, F ja G johtavat pisteeseen B.
Tällöin piste B pyrkiikin luokse neiti C:n jota käyttää esiliinana kun on kiinnostunut herra H:sta.

Hmmm. Ystävänpäivän piikkiin ei olla taidettu laittaa vielä mitään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti