"On jotakin, mikä ei ota sinusta syntyäkseen. Katson ulos: narulla on pyykkiä sateessa."(R.R)
Elämässäni mukana satoja kirjoja, vihreäksi maalattuja seiniä, kertyviä kilometrejä juoksumatolla ja uintialtaassa, useita ystäviä, miljoonia kissankarvoja, parittomia sukkia, parillisia kenkiä, yksi aviomies, iloisia värejä ja teehetkiä, joista koostuu parempi päivä.

6.9.2010


PÖMPÖN HOITO-OHJEET (yleisön pyynnöstä)

Pömpö ei ole mikä tahansa kujakatti. Siksi Pömpöllä pitää olla hyvä hoito, muhkuraton tyyny, rapsutusherkkää väkeä ympärillä ja köntsöä kupissa. Pömpö viihtyy kotona. Ja hallissa. Ja melkein missä vain missä sitä joku ylistää. "Pömpö on kuningas!" ja "HöpöPömpöSti!" ja "Mikä on pienen kurnun kohtalo?" huudahdukset ovat sille tuttuja. Niitä kannattaa siis viljellä.

Pömpö syö. Usein. Muttei niin usein että joku pääsee sanomaan "syötti kissansa hengiltä".
-Aamulla könderöä (kastikeruokaa) vajaa puoli pussia. Illalla könderöä vajaa puoli pussia. Jos olet ilkeä, et laita raksuja kuppiin päiväksi ja näin Pömpö-parka paastoaa tahtomattaan. Jos haluat nukkua yösi rauhassa, laitat raksuja. (Pömpö nääs herättää sut aamulla nälkä suolessaan kävellen sen/niitten päältä jotka eivät kovaa kosketusta kaipaa). Ja ethän sinäkään elä päivää juomatta puhdasta vettä, ei myöskään Pömpö.

Pömpö paskoo. (Niin kuin sinäkin.) On ollut ihmisen hieno keksintö kehitellä hajuton kissan hiekkalaatikko, jota meillä ei valitettavasti ole. Eli kun Pömpön hiekkalaatikko haisee avaat laatikon neljästä eri hakasesta, jotka ympäröivät sitä. Sitten siirrät hiekkalaatikon kannen (valitettavan huono ilmaus tuo kansi niin hienolle asialle kuin p*skalaatikko) puhtaan maton päälle ja otat hiekkalapion käteesi. Turha hihkua, et pääse leikkimään vaan joudut lapioimaan p*skaa. Lapioi SE pyttyyn, ja (!) tässä kohtaa on tärkeää hygienian kannalta ettet lapioi sitä kuin pari kauhallista kerrallaan. Nääs vessanpyttykin on ihmisen hieno keksintö eikä vedä sen enempää (koska Pellex turpoo). Hygienian siksi, että kun pytty menee tukkoon niin vesi tulvii reunoille asti ja siinä tapauksessa joudut tyyliin henkarilla ronkkimaan tukoksen pois. (Muista siivouskäsineet.) Muista lisätä hiekkaa, ei muita mausteita.

Pömpö nukkuu. Usein. Pömpön rytmi on aamu-unet, aamupäivä-unet, päivä-unet, iltapäivä-unet, unet, torkut, iltaunet, myöhäisilta-unet...jne...yöunet tyynylläsi. Tätä ennen Pömpö nukkuu sohvalla, vaatekaapissa, naapurin vaatekaapissa Jarskin farkkujen päällä, kiikkutuolissa, sängyllä, kaikella pehmeellä ja piirongin päällä.

Pömpö on lapsiystävällinen. Pömpö on inhimillinen, usko pois. Pömpö on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti